Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiMaia Sandu

Declaraţia lui Andrei Năstase

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Maia Sandu, 26 octombrie 2016

Aflându-ne printre oameni, la o întâlnire electorală în sprijinul candidatului unic, am aflat cu prea puţină surprindere că Marian Lupu, candidatul oligarhiei criminale la funcţia de preşedinte, după ce a consultat sondajele profund nefavorabile, a decis să abandoneze cursa.

Este adevărat că gestul său a fost unul otrăvit şi laş. De ce? Pentru că în spatele acestei decizii primează interesul lui Plahotniuc şi al Partidului Democrat de a-l propulsa cu orice preţ la funcţia de preşedinte pe tovarăşul lor de rele, Igor Dodon, omul comod, controlabil şi şantajabil.

Teoria proletară privind grija faţă de opoziţia proeuropeană este pe cât de cinică, pe atât de absurdă.

În realitate, este vorba de o nouă tentativă de ponegrire a candidatului unic al Partidului Acţiune şi Solidaritate şi Platforma Demnitate şi Adevăr, Maia Sandu prin susţinerea silită din partea grupării politice criminale a lui Plahotniuc şi Lupu.

Bandiţii tot bandiţi rămân! Iată încă o demonstraţie clară a esenţei lor criminale.

Ei spurcă tot de ce se ating. Această retragere, chipurile, în favoarea Maiei Sandu nu este nimic altceva decât o nouă mârşăvenie pusă la cale de huntă. Este un scenariu scris la GBC pentru a-i oferi pe tavă lui Dodon victoria în alegeri şi a discredita candidatul comun, antioligarhic, cu sprijin popular, Maia Sandu.

Nu avem nevoie de “sprijinul” vostru, care miroase a cimitir.

Maia Sandu este preşedintele nostru, al tuturor oamenilor cinstiţi şi cu demnitate.

Cu sau voi în cursă, vom câştiga aceste alegeri în numele democraţiei şi a viitorului acestui popor.

facebook.com