Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiMaia Sandu

Declaraţia candidatului PAS la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Maia Sandu, 5 noiembrie 2016

Dragi prieteni,

Vă mulţumesc din suflet pentru toate mesajele de sprijin pe care mi le trimiteţi în fiecare zi. Sînteţi atît de mulţi, din toată Moldova şi de peste hotare, încît nu aş putea răspunde personal tuturor. Sînt de acord cu voi. Oponentul meu a ales o strategie de campanie murdară şi ruşinoasă. Dezbaterea de joi nu a fost o dezbatere prezidenţială. A fost mai mult o gîlceavă. Adversarul meu urmăreşte un singur scop: să-mi submineze credibilitatea şi demnitatea, cu atacuri la persoană şi folosind falsuri şi dezinformări de tip kaghebist.

Dragi prieteni,

Vă asigur că am o capacitate de rezistenţă nelimitată. Niciun atac, nicio minciună sau insultă nu mă va determina să renunţ la scopul pe care mi l-am propus, un scop pe care îl împărtăşim cu toţii: să curăţăm sistemul politic al acestei ţări şi să punem temelia unei vieţi noi în Moldova, guvernată după reguli democratice, cu o justiţie independentă şi economie prosperă.

Sper că următoarea dezbatere TV ne va oferi oportunitatea de a pune întrebări corecte şi de a răspunde preocupărilor reale ale cetăţenilor noştri. Cred că toată lumea înţelege că adversarul meu reprezintă un adevărat pericol pentru ţara noastră şi pentru viitorul nostru.

Mai avem încă opt zile pentru a duce mesajul nostru la oameni. Eu am nevoie de sprijinul dumneavoastră, al tuturor. Moldova are nevoie de voi. Sînt absolut convinsă că putem obţine această victorie.

Împreună, vom învinge!

facebook.com