Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiMarian Lupu

PDM, primul partid care a depus la CEC listele de subscripţie în susţinerea candidaturii lui Marian Lupu pentru campania prezidenţială

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Marian Lupu, 4 septembrie 2016

Candidatul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a depus la Comisia Electorală Centrală listele de subscripţie pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie, liste pe care au semnat circa 29 de mii de cetăţeni.

Marian Lupu a declarat că PDM a reuşit să strângă într-un timp foarte scurt numărul necesar de semnături pentru campania prezidenţială graţie mobilizării pe care a demonstrat-o chiar din prima zi. “Avem adunate 29 de mii de semnături, cu mult mai multe decât minimul necesar înscrierii. Ne bucurăm că suntem primul partid care a reuşit să adune semnăturile — e un semn bun pentru campania electorală. A fost un tur de forţă extraordinar prin toate raioanele ţării şi îi felicit pe colegi pentru efortul depus. Avem o echipă de nădejde la PDM”, a spus Marian Lupu.

Candidatul PDM, care şi-a declarat opţiunea fermă în susţinerea integrării europene, a ţinut să le mulţumească cetăţenilor care au semnat pe listele de subscripţie pentru încrederea în Partidul Democrat, în Republica Moldova şi viitorul ei. “Aceşti oameni aşteptă un viitor mai bun pentru Moldova, iar efortul meu şi al echipei mele va fi în direcţia construirii acestui viitor. Mesajul nostru va fi unul al speranţei şi al încrederii, al transformării europene a ţării”, a adăugat Marian Lupu.

CEC urmează să verifice setul de documente prezentat de PDM, inclusiv listele cu semnături şi să decidă înscrierea efectivă a candidatului Marian Lupu în competiţia electorală.

pdm.md