Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiMarian Lupu

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a pornit “Caravana europeană” în satele şi oraşele Moldovei

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Marian Lupu, 8 septembrie 2016

Partidul Democrat a lansat în toată ţara campania “Împreună suntem mai puternici” de promovare a beneficiilor integrării europene pentru cetăţenii Republicii Moldova. În acest scop, preşedintele formaţiuni, Marian Lupu, a pornit astăzi un amplu program de vizite în satele şi oraşele Moldovei, supranumit “Caravana Europeană”.

Marian Lupu a condus astăzi prima deplasare a “Caravanei Europene” întreprinsă în raionul Orhei, unde le-a vorbit oamenilor despre importanţa reformelor făcute după model european. “Partidul Democrat a decis să organizeze cea mai serioasă campanie proeuropeană în Republica Moldova, fiindcă susţine acest model de dezvoltare a ţării. Avem zeci şi sute de realizări concrete obţinute cu asistenţă europeană în folosul oamenilor în toate raioanele Moldovei. Şi trebuie să înţelegem că un viitor mai bun înseamnă transformarea europeană a vieţii noastre aici, la talpa ţării!”, a declarat Marian Lupu.

Marian Lupu a discutat cu oamenii la Fabrica de Conserve din Orhei, unde a menţionat că trebuie să valorificăm la maxim Acordul de Asociere la UE, care asigură creştere economică a Moldovei. “Avem aici un exemplu cum apropierea de Uniunea Europeană ajută Republica Moldova. Vedem lucruri concrete: producţie şi export pentru piaţa europeană, venituri pentru fermierii moldoveni, pentru salariaţii din fabrică. Este în interesul Moldovei să producă mai mult şi mai bine, să exporte producţie de calitate pe piaţa europeană, care este uriaşă pentru noi şi s-a deschis pentru Moldova”, a spus Marian Lupu.

Timp de trei săptămâni prin campania “Împreună suntem mai puternici” liderii Partidului Democrat, deputaţi, miniştri, conducători ai organizaţilor teritoriale, zeci şi sute de membri ai echipei democrate vor merge în toate raioanele şi localităţile din Republica Moldova. De asemenea, astăzi au fost amplasate în toată ţara şi panouri de promovare a mesajului pro-european al PDM!

pdm.md