Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiMarian Lupu

Marian Lupu, în ospeţie la hramul oraşului Rezina

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Marian Lupu, 15 octombrie 2016

Liderul PDM Marian Lupu le-a făcut o promisiune locuitorilor din Rezina. Fiind invitatul hramului oraşului, Marian Lupu a afirmat că asigurarea bunăstării familiilor din Moldova va fi obiectivul de care se va conduce din postura de şef al statului. “Fie că acţionăm de la Guvern, fie din Parlament, fie, cu suportul oamenilor Moldovei, din funcţia de preşedinte al ţării, noi ne vom conduce de un obiectiv foarte precis — vom pune în prim plan grijile şi nevoile familiilor, pentru a le asigura condiţii cât mai bune de trai”, a spus candidatul democrat.

Marian Lupu i-a felicitat pe rezineni cu prilejul Hramului localităţii, dorindu-le sănătate şi prosperitate. “Este o mare cinste să particip la sărbătoarea localităţii dumneavoastră, unde m-am simţit mereu ca într-o mare şi frumoasă familie”, le-a spus preşedintele PDM.

Marian Lupu a precizat că în toate acţiunile guvernării de până acum — de reformare a instituţiilor, de consolidare a economiei — niciodată nu s-a uitat de nevoile oamenilor, de problemele cu care se confruntă familiile din ţara noastră.

“Creşterea salariilor cadrelor medicale şi a profesorilor, indexarea pensiilor, reducerea tarifelor la energie şi gaze, creşterea listei de medicamente compensate, reducerea preţului la cele mai des folosite medicamente — sunt acţiuni prin care am dorit să oferim un sprijin concret şi imediat familiilor din ţara noastră”, a amintit liderul PDM. “Sprijinul dumneavoastră pentru noi este important şi noi vom munci şi mai departe ca în Rezina, precum şi în toată ţara noastră, lucrurile să meargă în direcţia bună”, le-a mai spus oamenilor Marian Lupu.

pdm.md