Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiSilvia Radu

Silvia Radu a depus semnăturile la CEC pentru a fi înregistrată în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Silvia Radu, 29 septembrie 2016

Silvia Radu a depus astăzi, 29 septembrie 2016, la Comisia Electorală Centrală semnăturile necesare înregistrării sale în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Ea a anunţat că a colectat împreună cu echipa ei 15 mii 745 de semnături.

Silvia Radu a mulţumit tuturor cetăţenilor care au susţinut în această primă etapă, precum şi voluntarilor săi care au definitivat acest proces. CEC va verifica semnăturile şi se va pronunţa pe marginea validităţii acestora în termen de 7 zile.

“Sunt încrezătoare că semnăturile colectate vor fi validate de către CEC. În următoarea perioadă voi continua să aduc la cunoştinţa cetăţenilor poziţia mea civică şi punctele mele de vedere asupra modului în care împreună putem reda poporului funcţia de preşedinte. Reiterez convingerea mea că preşedintele ales de popor trebuie să reprezinte întreg poporul, nu un partid sau grupuri de interese. Recâştigarea încrederii în instituţiile statului se poate face prin votul cetăţenilor începând de la prima funcţie în stat, instituţia prezidenţială”, a declarat Silvia Radu.

silviaradu.md