Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiVitalia Pavlicenco

Îi aşteptăm zilnic la sediu pe adepţii noştri!

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Vitalia Pavlicenco, 11 septembrie 2016

Stimaţi sprijinitori ai ideii de coagulare a forţelor politice care împărtăşesc idealul de unitate naţională românească şi de orientare euroatlantică,

Vă aşteptăm zilnic la sediul PNL de la Chişinău, pe adresa Calea Ieşilor, nr.6, etaj 4, în incinta S.A. “Artima”, pentru a semna în listele de subscripţie în susţinerea candidaturii mele, Vitalia Pavlicenco, pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova.

Relaţii la tel. 022211818, 068202976, 069111682.

Echipele formaţiunilor politice PNL, PPM, PVE şi PDA colaborează la Chişinău şi în unităţile teritorial-administrative în prima etapă a cursei prezidenţiale. Cooperarea noastră este un prim-exemplu şi un prim-pas spre realizarea unui proiect politic având în vedere scrutinul prezidenţial actual şi viitorul scrutin parlamentar.

Mulţumim tuturor celor care veniţi şi ajutaţi în procesul de colectare a semnăturilor. Noi le adunăm pe cale cinstită, ceea ce este un proces foarte anevoios, spre deosebire de partidele administrative corupte, care au colectat semnături şi sub ameninţarea că pot avea oamenii probleme acolo unde sunt, unde activează sau au de rezolvat probleme legate de activitatea economică ori de alt gen.

pnl.md