Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Reacţia Dlui Viorel Ţopa la conferinţa de presă a Dlui Ţurcanu

|versiune pentru tipar||
MPA / 16 septembrie 2011
Mişcarea Populară Antimafie

Îmi pare rău că Ţurcanu a fost frânt prin arestarea de către Zumbreanu!

Îmi pare rău că a acceptat să-şi vândă sufletul Diavolului! Astăzi am privit nişte crâmpeie din conferinţa de presă a lui Victor Ţurcanu. Îmi pare rău de acest om, îmi pare rău că a fost frânt atât de ieftin şi fără nicio opunere. Cred ca aţi observat că Ţurcanu şi-a amintit că are de spus ceva imediat după MEMORIU — un document, care conţine date concrete, nume concrete şi circumstanţe concrete despre atacurile raider, în diferenţă de o aiureală totală, nici măcar regizată bine, pe care am avut ocazia s-o ascult. S-o încep cu faptul că noi cu Victor Ţopa, un om pe care îl respect foarte mult pentru calităţile sale omeneşti, apreciate mult atât în Moldova, cât şi în businessul internaţional, nici măcar nu suntem rude îndepărtate, nemaivorbind de “fraţi”, şi Ţurcanu ştie asta foarte bine, chiar dacă aşa scria în “scenariu” de astăzi.

Iată câteva adevăruri simple, pe care i le puteţi transforma în întrebări chiar lui Ţurcanu:

Ar mai fi multe întrebări, probabil merită de atacat şi în judecată minciunile neruşinate, pe care le-am auzit astăzi, însă acum vreau să reiterez numai una: îmi pare rău că Ţurcanu este un om foarte slab, gata pentru orice vasalitate şi supuşenie umilitoare, gata să mintă neruşinat, crezând că va fi mângâiat pe cap pentru de “stăpân”. Vorbind metaforic, ÎMI PARE RĂU CĂ A ACCEPTAT SĂ-ŞI VÂNDĂ SUFLETUL DIAVOLULUI!

Îmi pare rău, noi însă cu Victor, cu alţi oameni cu demnitate din această ţară în frunte cu Sergiu Mocanu, vom continua să luptăm cu MAFIA din Moldova, cu capul ei, nu cu nişte…, convertite recent sau un an în urmă. Era de aşteptat că MAFIA ne va împroşca cu murdării şi va încerca să denatureze ADEVARUL, pentru că are şi televiziuni, şi bănci, şi bani, şi vasali frânţi şi înfricoşaţi până a fi gata pentru orice înjosire. Chiar mă miram de ce nu iese cineva după o relatare documentară cum este MEMORIU. Să ştim toţi că în această luptă noi avem un aliat invincibil: ADEVARUL.

Viorel Ţopa

Sursa: icomunicat.md

Onoarea lui Plahotniuc apărată în regim de urgenţă la Curtea de Apel Comunicat de presă al Partidului “Mişcarea Populară Antimafie”