Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Mişcarea Antimafie protestează pe 30 ianuarie, ora 12:00, hotelul “Codru”

|versiune pentru tipar||
MPA / 27 ianuarie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

În data de 26 anuarie 2012, judecătorul Gheorghe Gorun de la Judecătoria Râşcani mun. Chişinău, a decis admiterea cerererii ÎCS Codru Hospitality SRL împotriva lui Sergiu Mocanu şi a interzis organizarea oricăror acţiuni de protest în faţa hotelului “Codru” până la soluţionarea cauzei în fond. Astăzi, 27 ianuarie 2012, la sediul Mişcării Populare Antimafie, s-a prezentat executorul judecătoresc, Oleg Ungureanu, care a adus Titlul Executoriu. Amintim că judecătorul Gorun a fost cel care a emis o Hotărire de Judecată prin care Sergiu Mocanu a fost supus unor despăgubiri în valoare de peste 3 milioane dolari pentru pătarea onoarei, demnităţii şi reputaţiei lui Plahotniuc.

Mişcarea Populară Antimafie consideră această Hotărâre drept neîntemeiată, care încalcă flagrant drepturile fundamentale la liberă exprimare şi întruniri publice şi că Hotărârea a fost luată la ordinul lui Plahotniuc.

Mişcarea Populară Antimafie va continua protestele aşa după cum a adeclarat, având aprobările de rigoare aşa după cum prevede legislaţia Republicii Moldova şi nu se va supune ordinelor lui Plahotniuc “consfinţite” de instanţele de judecată care se află la cheremul lui.

Sursa: www.sergiumocanu.md

Ultimatumul Mişcării Populare Antimafie: Vladimir Plahotniuc şi Vlad Filat au la dispoziţie două săptămâni ca să revină în câmpul legal al Republicii Moldova MPA: Cum au ajuns Molojen şi Birştein ţapii ispăşitori ai lui Plahotniuc