Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

RM nu are nevoie nici de dictatura lui Voronin, nici de haosul lui Filat-Plahotniuc

|versiune pentru tipar||
MPA / 6 februarie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

Astăzi, liderul Mişcării Populare Antimafie a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a declarat că Mişcărea Antimafie renunţă la proteste pentru o anumită perioadă. Această decizie a fost luată din cauza protestelor organizate de comunişti şi de Comitetul pentru Apărarea Constituţiei şi Democraţiei.

Manifestările publice sunt suspendate numai pentru a nu ne înscrie în şirul protestelor PCRM şi CACD. Vrem să accentuăm că nu suntem solidari cu cei care vor să reinstaureze dictatura în Republica Moldova. Este absurd ca totalitarii să iasă în PMAN şi să strige “Jos dictatura!”. Noi, spre deosebire de PCRM şi CACD, nu credem că în RM este dictatură. Dictatură era pe timpul lui Voronin. Acum e haos creat de Plahotniuc şi Filat. Noi protestăm împotriva esenţei mafiotice a actualei guvernări.

Astfel, protestele Mişcării Antimafie şi cele ale PCRM şi CACD sunt diametral opuse. În această situaţie, Antimafie va relua protestele imediat ce PCRM şi CACD vor înceta să mai organizeze mitinguri.

Sursa: www.antimafie.md

MPA: Cum au ajuns Molojen şi Birştein ţapii ispăşitori ai lui Plahotniuc Candidatul la preşedinţia CSJ are poale mai lungi decât cred cei care aşteaptă reforme în Justiţie