Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPC

A avut loc Consiliul Republican al Partidului Conservator

|versiune pentru tipar||
PC / 12 iulie 2014
Partidul Conservator

Conform Hotaririi Biroului Executiv al Partidului Conservator, la 12 iulie curent, a fost convocat Consiliul Republican al formatunii.

Pe ordinea de zi a sedintei au fost incluse subiecte, ce tin de modul de realizare a Planului de actiuni al PC pentru etapa urmatoare si chestiuni organizatorice de ordin intern.

Astfel, in raportul prezentat, Natalia Nirca, liderul Partidului Conservator, a mentionat ca datorita eforturilor activului de partid din teritoriu, colegilor din centru, membrilor Consiliului Republican, majoritatea obiectivelor stabilite si asumate au fost indeplinite.

In aceasta ordine de idei, planul de activitate al formatiunii prevede Convocarea Congresului III ordinar al PC, care urmeaza sa ia decizii concrete asupra strategiei preelectorale, a Programului electoral, cu care formatiunea va merge in fata cetatenilor si va dezbate chestiuni organizitionale de o importanta deosebita pentru viitorul partidului.

Natalia Nirca, presedinta PC, a declarat in cadrul Consiliului Republican: “Scopul activitatii oricarui partid este sa ajunga la guvernare pentru a-si putea realiza sarcinile incluse in program. In acest sens, in planul de actiuni avem un capitol aparte care prevede formarea echpei guvernamentale, prin selectarea din rindurile partidului a unui grup de profesionisti care vor elabora Programul electoral, mesajul, politica partidului pe diferite domenii, ar monitoriza situatia social politica si economica si ar veni cu propuneri concrete pentru solutionarea problemelor tarii si a cetatenilor. Partidul Conservator este capabil sa devina o alternativa reala actualei guvernari”.

Sursa: www.conservator.md

Hristos a Înviat! La mulţi ani, Moldova!