Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Matyas Szilagyi

|versiune pentru tipar||
PCRM / 24 octombrie 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Astăzi, 24 octombrie, Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ungariei în RM, Mátyás Szilágyi.

Cei doi oficiali au discutat despre evoluţia evenimentelor din ţara noastră în preajma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie.

Vladimir Voronin a informat oaspetele despre campania desfăşurată de PCRM şi despre principalele teze din programul electoral al comuniştilor. Liderul PCRM a spus că prioritatea formaţiunii pe care o reprezintă este lupta cu corupţia care a atins cote maxime în ultimii cinci ani.

Totodată, potrivit lui Voronin, PCRM a elaborat programul electoral ţinînd cont de necesităţile cetăţenilor în special, la capitolul protecţie socială. Este vorba despre majorarea salariilor, burselor studenţeşti şi pensiilor. Crearea de condiţii pentru tinerii specialişti.

Vladimir Voronin a mai spus că, riscul cel mai mare îl prezintă posibilitatea de fraudare a rezultatului scrutinului. Or, în prezent deja prin localităţile republicii unele partide au recurs la cumpărarea alegătorilor. O dovadă în acest sens sînt materialele publicate de structurile care monitorizează alegerile.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Nicola Harrington-Buhay Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Jose Luis Herrero