Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Organizaţia teritorială PLR Ungheni şi-a delegat reprezentanţii la Congresul formaţiunii

|versiune pentru tipar||
PLR / 19 noiembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

La întrunirea care a avut loc duminică, 17 noiembrie, în incinta Primăriei Ungheni, au participat peste 80 de membri PLR din raion, liderii şi reprezentanţii oranizaţiilor locale ale partidului.

Şedinţa a fost condusă de Preşedintele organizaţiei teritoriale, deputatul Anatol Arhire. În calitate de invitaţi au fost prezenţi deputatul liberal reformator Valeriu Saharneanu, ministrul apărării Vitalie Marinuţa şi liderul tineretului liberal reformator Maxim Guţu.

Conform ordinii de zi a adunării, au fost puse în discuţie subiectele privind situaţia social-politică din raion şi din republică, strategia de dezvoltare a organizaţiei teritoriale PLR Ungheni şi delegarea reprezentanţilor la Congresul de Constituire al PLR.

“Noi, liberal reformatorii de la Ungheni, am rămas fideli scopurilor care ne-au determinat să ne implicăm în politică. Noi susţinem în continuare guvernarea pro-europeană şi muncim aici, în teritoriu, ca ideea integrării europene a Republicii Moldova să aibă tot mai mulţi susţinători.” a declarat în discursul său deputatul Anatol Arhire.

“Raionul Ungheni a fost întotdeauna un lider al luptei pentru eliberare naţională, pentru apropierea de România şi Uniunea Europeană. Este un raion prin care circulă zilnic mii de moldoveni din Moldova spre Europa şi invers. Partidul Liberal Reformator mizează pe echipa sa de la Ungheni în promovarea obiectivelor sale principale: integrarea europeană şi reformarea sistemului economic şi politic al Republicii Moldova conform normelor şi valorilor europene.” a afirmat în discursul său deputatul Valeriu Saharneanu.

La rîndul său, ministrul Vitalie Marinuţa a urat succes colegilor, exprimându-şi încrederea în echipa liberal reformatorilor de la Ungheni în aportul acestora adus la dezvoltarea şi consolidarea partidului.

În final, cei prezenţi la adunare au adoptat strategia de dezvoltare a organizaţiei teriotriale PLR Ungheni şi au votat lista delegaţilor la Congresul de Constituire al Partidului Liberal Reformator.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: reformapl.md

De ziua Studentului tineretul liberal reformator a organizat un Turneu Universitar de fotbal Liberal reformatorii contribuie la elaborarea politicilor europene în domeniul demografiei şi migraţiei