Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Liberal reformatorii au adus un ultim omagiu maestrului Titus Jucov

|versiune pentru tipar||
PLR / 20 noiembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

Deputaţii Ion Hadârcă, Oleg Bodrug şi vicepremierul Tatiana Potîng au au venit, din partea echipei PLR, să-i aducă un ultim omagiu maestrului Titus Jucov în incinta Teatrului “Licurici” din Capitală, unde s-a desfăşurat mitingul de doliu consacrat regizorului.

În cuvîntarea sa, Ion Hadîrcă a exprimat condoleanţe rudelor marelui actor dar şi întregului popor al Republicii Moldova care, după spusele deputatului, “a pierdut încă un mare artist al neamului”.

“Fiecărui om îi este dăruit de la Dumnezeu un vis al vieţii. Unii îl risepesc, alţii renunţă la el, alţii îl schimbă pentru bucurii trecătoare, dar puţini aleg să lupte ca să îl realizeze. Titus Jucov a făcut din el un sens al vieţii, a ridicat visul său la rang de magie, pentru că spectacolele sale erau adevărate scîntei de magie atît pentru copii cît şi pentru părinţi.” a spus în discursul său Ion Hadîrcă.

Întreaga echipă a liberal reformatorilor îşi exprimă regretul faţă de plecare în nefiinţă a lui Titus Jucov. El va rămâne mereu în sufletul nostru ca o întruchipare a bucuriei şi a speranţei, care pot fi văzute în ochii copiilor prezenţi la spectacolele sale.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa: reformapl.md

Liberal reformatorii contribuie la elaborarea politicilor europene în domeniul demografiei şi migraţiei Liberal reformatorii au semnat Pactul Responsabilităţii naţionale pentru o Moldovă europeană