Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLR Floreşti

|versiune pentru tipar||
PLR / 30 martie 2014
Partidul Liberal Reformator

Ieri, 29 martie, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Reformator din Floreşti. La eveniment au participat 130 de persoane din 36 de comune şi din centrul raional.

În calitate de invitaţi, la eveniment au fost prezenţi deputaţii Vadim Vacarciuc şi Vadim Cojocaru şi viceminiştrii Boris Gherasim şi Mihail Ciocanu.

Şedinţa a fost delibarativă şi, conform ordinii de zi, au fost alese organele de conducere ale reprezentanţei teritoriale a PLR din Floreşti.

În urma consultărilor şi dezbaterilor, preşedinte al Partidului Liberal Reformator Floreşti a fost ales Gulii Sergiu. Vicepreşedinţi ai Organizaţiei teritoriale PLR Floreşti au fost aleşi: Zgavordei Vladimir, Ciorbă Vitalie şi Moraru Vitalie, iar secretar — Postolachi Alexei.

Totodată, cei prezenţi au ales 11 membri ai Biroului Permanent, iar pentru comisia de cenzori au fost votate trei persoane.

Partidul Liberal Reformator desfăşoară procesul de organizare a Conferinţelor Teritoriale al partidului în vederea consolidării structurilor de partid şi pregătirii pentru alegerile parlamentare din toamnă.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Tineretul Liberal Reformator a dat startul Conferinţelor de Constituire a Organizaţiilor Teritoriale de Tineret a Partidului Liberal Reformator Conferinţa Organizaţiei Teritoriale din Soroca a Partidului Liberal Reformator