Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tinerii liberal reformatori au constituit organizaţia TLR ASEM

|versiune pentru tipar||
PLR / 1 aprilie 2014
Partidul Liberal Reformator

Ieri, 31 martie, la sediul central al Partidului Liberal Reformator a avut loc Conferinţa de constituire a organizaţiei Tineretului Liberal Reformator ASEM.

La eveniment au fost prezenţi, în calitate de invitaţi: viceministrul Tineretului şi Sportului, Sergiu Stanciu şi coordonatorul Tineretului Liberal Reformator, Maxim Guţu. Totodată, la şedinţă au participat 50 de membri ai TLR şi invitaţi.

Conferinţa a fost deliberativă, iar ordinea de zi a inclus alegerea organelor de conducere a organizaţiei.

Astfel, în calitate de preşedinte al TLR ASEM a fost ales Cristi Bejereanu. Totodată, în urma dezbaterilor, a fost ales în calitate de vicepreşedinte Iulian Dolghii. Secretar al organizaţiei a fost desemnată Vlada Pranitchi. În acelaşi timp, în cadrul Biroului Permanent au fost aleşi 13 membri.

Conferinţa Tineretului Liberal Reformator ASEM este a treia Conferinţă de constituire a organizaţiilor de studenţi Liberali Reformatori.

Totodată, pentru data de 4 aprile este preconizată crearea organizaţiei TLR Colegiul Tehnologic, precum şi pe data de 7 aprilie va fi desfăşurată Conferinţa de Constituire a TLR UTM.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Conferinţa Organizaţiei Teritoriale din Soroca a Partidului Liberal Reformator Consilierii Preşedintelui României, în vizită la Partidului Liberal Reformator