Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Copreşedinta Partidului Liberal Reformator Ana Guţu a avut o întrevedere cu senatorul american Robert Corker

|versiune pentru tipar||
PLR / 23 aprilie 2014
Partidul Liberal Reformator

La 22 aprilie Ana Guţu, deputat al Partidului Liberal Reformator, a participat în calitate de preşedintă a Comisiei Politică Externă şi Integrare Europeană, alături de speakerul Igor Corman şi preşedintele grupului de prietenie cu SUA Valeriu Ghileţchi, la întrevederea cu senatorul american Robert Corker.

În cadrul întrevederii senatorul Corker a asigurat parlamentarii din RM de sprijinul plenar pe care îl vor acorda SUA şi poporul american Republicii Moldova şi parcursului său european. Ana Guţu a menţionat necesitatea colaborării cât mai strânse cu blocul militar NATO/OTAN în condiţiile crizei geopolitice din regiune.

Parlamentarii moldoveni au asigurat partea americană de stabilitatea colaiţiei de guvernare pro-europeană, au statuat asupra necesităţii purtării unui dialog constructiv cu toţi partenerii, atât din vest cât şi din est. Senatorul Robert Corker a exprimat fermitatea SUA în a aplica sancţiuni mai drastice vizavi de Rusia în cazul când aceasta va demonstra nedorinţa de a reveni la situaţia din regiune până la anexarea Crimeii.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Se desfăşoară a doua etapă a campaniei de informare “Eu sunt european” Tatiana Potîng, ajutată de o echipă de tineri, a primenit mormântul lui Anton Crihan