Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tineretul Liberal Reformator a organizat Conferinţă la Ialoveni

|versiune pentru tipar||
PLR / 7 iulie 2014
Partidul Liberal Reformator

Vineri, 4 iulie s-a desfăşurat Conferinţa Teritorială a Tineretului Liberal Rerormator, filiala Ialoveni. La eveniment au participat 40 de tineri din mai multe localităţi ale raionului.

În cadrul Conferinţei, cei prezenţi au ales prin vot conducerea TLR Ialoveni. Preşedinte al Tineretului Liberal Reformator Ialoveni a fost ales Dumitru Griţco. Vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret din Ialoveni a fost aleasă Cristina Struţcaia, iar secretar Gheorghe Ciobanu. În calitate de invitat la eveniment a participat viceministrul Tineretului şi Sportului, Sergiu Stanciu.

Temele abordate la eveniment au fost necesitatea atragerii mai multor tineri în politică şi importanţa tinerilor în alegerile Parlamentare şi locale. Totodată, viceministrul Tineretului şi Sportului Sergiu Stanciu a vorbit celor prezenţi despre oportunităţile pentru tineri oferite de instituţia pe care o reprezintă, necesitatea atragerii unui număr mai mare de tineri în rândurile TLR, importanţa semnării şi ratificăriii Acordului de Asociere şi Liber Schimb cu UE pentru R. Moldova şi pentru tineri.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Deputaţii PLR au susţinut ratificarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană PLR a comemorat victimele deportărilor în mai multe localităţi din ţară