Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

TLR Anenii Noi şi-a ales conducerea

|versiune pentru tipar||
PLR / 11 august 2014
Partidul Liberal Reformator

La 8 august, Tineretul Liberal Reformator a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei din Anenii Noi. La eveniment au participat 40 de tineri din mai multe localităţi ale raionului.

În calitate de invitaţi la conferinţă au participat viceministrul Tineretului şi Sportului Sergiu Stanciu, viceministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare Sergiu Gheţiu şi coordonatrorul Organizaţiei de Tineret, Maxim Guţu.

Şedinţa a avut drept scop principal alegerea organelor de conducere ale Organizaţiei de Tinetet a PLR Anenii Noi.

Preşedinte al TLR Anenii Noi a fost ales Denis Botnari, vicepreşedinte Ruxanda Cerlenco, iar secretar Dumitru Moişea. În Biroul permanent al Organizaţiei au fost alese şapte persoane.

În cadrul evenimentului tinerii au fost încurajaţi să participe activ în viaţa politică a ţării, să promoveze în continuare valorile europene şi să fie cetăţeni-exemplu pentru semenii lor. Un subiect aparte l-a constituit alegerile parlamentare din luna noiembrie şi necesitatea implicării tinerilor în activităţi de promovare a Partidului Liberal Reformator.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Mesajul de felicitare al Partidului Liberal Reformator din Moldova cu ocazia lansării PLR din România Femeile-lideri din PLR optează pentru o implicare activă în politică