Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Reprezentanţii PLR, interesaţi de demararea proiectelor de infrastructură din ţară

|versiune pentru tipar||
PLR / 26 august 2014
Partidul Liberal Reformator

Duminică, 24 august, reprezentanţii Partidului Liberal Reformator au participat la demararea lucrărilor de construcţie a unui drum din satul Lozova, raionul Străşeni.

Lungimea drumului este de 0,8 kilometri, iar valoarea proiectului este de 4800000 de lei. În urma licitaţiei, a fost acceptată compania care a făcut oferta cea mai avantajoasă — 4100000 de lei.

La eveniment au fost prezenţi copreşedinta Partidului Liberal Reformator Ana Guţu, deputatul Valeriu Saharneanu şi vicepreşedinţii PLR Ştefan Chitoroagă şi Dorin Dusciac.

Primarul satului Lozova, doamna Maria Ursachi a adus la cunoştinţa locuitorilor sumele alocate din fondul rutier pentru reabilitarea drumurilor din localitate.

Recent, a demarat şi raparaţia altui drum din localitate, cu o lungime de 300 de metri. Costul lucrărilor de reparaţie este de 990 de mii de lei.

Reprezentanţii PLR i-au felicitat pe locuitorii saului Lozova cu ocazia demarării lucrărilor de construţie a drumurilor din localitate.

În cadrul discuţiilor au fost analizate mai multe evenimente prioritare pentru Republica Moldova, inclusiv semnarea şi ratificarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană dar şi necesitatea soluţionării urgente a blocajului la fructele şi legumele moldoveneşti, impus de Federaţia Rusă.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Conferinţa PLR Nisporeni: Republica Moldova trebuie să menţină cursul european după 30 noiembrie Partidul Liberal Reformator felicită cetăţenii cu Ziua Limbii Române