Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPP

Încă un activist al partidului “Patria” a fost arestat!

|versiune pentru tipar||
PPP / 14 decembrie 2014
Partidul “Patria”

În paralel cu percheziţiile din oficiile din Chişinău ale Partidului PATRIA, dar şi cele din Comrat şi Bălţi, au fost desfăşurate percheziţii la Edineţ, în locuinţa activistului Corneliu Morari. Deşi în cadrul percheziţiilor nu a fost depistat nimic, activistul a fost arestat, ridicat şi transportat la Chişinău.

Poliţiştii au refuzat să-i comunice avocatului unde exact îl duc pe Corneliu Morari.

Operaţiunile de ieri ale organelor de forţă se încadrează, potrivit membrilor PATRIA, în şirul de acţiuni la comanda guvernării, care sunt menite să intimideze adepţii lui Renato Usatîi.

Amintim că, după ce PATRIA a fost scoasă din cursa electorală, au fost efectuate peste zece percheziţii în oficiile teritoriale PATRIA, dar şi la domiciliile unor activişti ai partidului. Totodată, unul dintre activişti — Nicolae Ţipovici — a fost reţinut şi ulterior arestat pe un termen de 30 de zile în baza unor probe fabricate.

Totodată, mai mulţi membri PATRIA sunt anchetaţi în baza unor dosare penale în care figurează alături de liderul lor Renato Usatîi. Persecutarea din partea puterii, dar şi dosarele penale au apărut ca ciupercile după ploaie, după ce Renato Usatîi a făcut o serie de dezvăluiri scandaloase despreactivitatea ex-premierului demis pentru corupţie, liberal-democratul Vlad Filat.

Sursa: ru1.md

  Acţiunile de căutare a pachetelor cu hrişcă la partidul “Patria” s-au soldat cu un nou val de represiuni!