Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPSM

Declaraţia Partidului Popular Socialist din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPSM / 31 iulie 2013
Partidul Popular Socialist din Moldova

În ultimile decenii fenomenele de criză, haos si dezorganizare au afectat toate domeniile vieţii economice si social-culturale a municipiului Chişinău.

Situaţia s-a agravat catastrofal îndeosebi, după alegerea în funcţia de Primar General a D-lui Dorin Chirtoacă. În aceşti ani el şi-a demonstrat incompetenţa crasa, ineficienţa şi lipsă de voinţă pentru a administra treburile publice în capitală. Corupţia, spălarea de bani, distrugerea monumentelor de cultură, majorarea tarifelor la serviciile comunale, construcţii neautorizate, degradarea domeniului educaţiei şi sănătăţii în Chişinău — sînt “realizările” primarului Dorin Chirtoacă şi a echipei sale.

Avînd în vedere activitatea dezastruoasă a primarului si necesitatea urgenta de a stopa faradelegile si degradarea patrimoniului si serviciilor publice in capitala Partidul Popular Socialist îşi exprimă solidaritatea şi sprijinul pentru iniţiativa Partidului Socialiştilor de colectare a semnăturilor pentru demisia Dlui Dorin Chirtoaca.

Facem apel către toate forţele politice — e timpul să acţionam solidar în interesele cetăţenilor, pentru a aduce progres, modernizare şi eficienţă în gestionarea municipiului Chişinău.

Declaraţia Partidului Popular Socialist din Moldova Victor Stepaniuc: Modele de prosperare