Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriBaşcan2010DeclaraţiiIrina Vlah

Irina Vlah: “Gagauzia beneficiază de toate premisele pentru a-şi demonstra bunăstarea economică”

|versiune pentru tipar| Irina Vlah, 20 noiembrie 2010

Vineri, 19 noiembrie, candidatul la funcţia de Başcan, Irina Vlah, împreună cu persoanele sale de încredere s-a întâlnit cu locuitorii din oraşul Ceadâr-Lunga, pentru a le prezenta propriul plan de dezvoltare a Găgăuziei pe parcursul următorii patru ani.

În cadrul întâlnirilor cu alegătorii, Irina Vlah a menţionat că în programul eletoral propus ea acordă o atenţie sporită relansării economice a autonomiei. Irina Vlah a menţionat că Găgăuzia “beneficiază de toate premisele pentru învăţa să obţină venituri”. Atribuţiile Adunării Populare şi ale Comitetului Executiv sunt suficiente pentru a crea condiţii realmente atractive pentru businessul mic, dar şi pentru cel mare: contează doar ca la guvernare să se afle persoane cu adevărat competente.

Colectivul şcolii-internat a atenţionat candidatul la funcţia de Başcan asupra multiplelor probleme la nivel de serviciu edilitar din Ceadâr-Lunga. Potrivit locuitorilor urbei, Ceadâr-Lunga este devansată mult de oraşul vecin Comrat, deşi potenţialul acestor două localităţi este practic identic.

Serviciul de presă al candidatului la funcţia de Başcan