Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriBaşcan2010DeclaraţiiNicolai Dudoglo

Ciadîr-Lunga şi-a declarat susţinerea pentru Nicolai Dudoglo

|versiune pentru tipar| Nicolai Dudoglo, 24 noiembrie 2010

Pe 24 noiembrie, candidatul la funcţia de Başcan al Găgăuziei, liderul mişcării naţionale “Noua Găgăuzie”, Nicolai Dudoglo, a avut o întîlnire cu colectivele de muncă din Ciadîr-Lunga cu participarea reprezentanţilor de la SA “Кумнук-Агро”, SA “Гагауз-Газ”, “Гагаузкооп”, cu profesorii de la Liceul “M. Guboglo”.

În cadrul întrevederii, Nicolai Dudoglo a declarat că “Găgăuzia trebuie să edifice relaţii foarte clare cu acele forţe politice de la Chişinău, care doresc ca autonomia noastră să devină puternică şi unită în componenţa unei Moldove integre în conformitate cu legea privind statutul autonomiei Găgăuzia” iar acest lucru “poate fi realizat doar de o echipă solidă pentru care interesele Găgăuziei să fie prioritare”.

De asemenea, Dudoglo a menţionat că “a venit timpul să încetăm a împărţi Găgăuzia şi poporul ei, organele puterii locale, în ai noştri şi ai voştri. Avem un singur scop pentru Găgăuzia, cine va fi ales de popor, trebuie să depună toată străduinţa ca în autonomie să aibă loc o transformare fundamentală”.

Serviciul de presă Noua Găgăuzie