Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă înscris în cursa electorală

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 5 mai 2011

Dorin Chirtoacă a fost înregistrat astăzi în calitate de candidat la funcţia de primar al municipiului Chişinău pentru alegerile locale din 5 iunie 2011. Dosarul a fost înregistrat la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău. Edilul a fost însoţit la eveniment de echipa PL, precum şi de compozitorul Eugen Doga, scriitorul Spiridon Vangheli şi regizorul Ion Ungureanu.

Dorin Chirtoacă s-a arătat sigur că va rămâne şi în continuare primar al capitalei: “Cine să câştige alegerile dacă nu primarul general? Primarul de la Primărie nu pleacă. Dacă aş fi vrut să renunţ la funcţia de primar aş fi rămas deputat, dar odată ce am rămas primar înseamnă că sunt decis să îmi continui activitatea”.

Totodată, Dorin Chirtoacă a mai declarat jurnaliştilor că mai are de lucru şi în următorii 4 ani. “Consider că este o pauză tehnică de 30 de zile după care îmi continui activitatea. Examinez ambele posibilităţi fie îmi iau concediu, 30 de zile, s-ar putea să îmi prindă bine, fie să facem campanie electorală. De fapt, concediul este şi el un fel de a face campanie. Vom discuta la staff-ul electoral”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă va figura cu numărul 14 în buletinele de vot.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md