Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Primarul de Chişinău a avut o întîlnire cu profesorii din sectorul Ciocana

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 6 mai 2011

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă a avut o întâlnire cu profesorii de la şcolile şi liceele din sectorul Ciocana, întâlnirea s-a desfăşurat în incinta teatrului Guguţă. Profesorii sau arătat mulţumiţi de realizările de până acum a primarului şi au manifestat maxim interes când Dorin Chirtoacă a vobit despre planurile de viitor şi despre termenul real de finisare a reformelor începute. Primarul a susţinut că se lucrează în direcţia recuperării clădirilor grădiniţelor date în arendă.

Primarul a menţionat, “La nivel de stat trebuie efectuate mai multe reforme, mai ales la nivel social, ce ar duce la ameliorarea vieţii oamenilor”. Enumerând priorităţile, Dorin Chirtoacă s-a arătat pregătit pentru o nouă tură, în care să îşi cotinue activitatea în interesul societăţii şi a cetăţenilor de rând.

Tot în aceeaşi zi, Dorin Chirtoacă a fost în vizită la Colegiul de Informatică, unde s-a întâlnit cu elevii şi profesorii. La eveniment a mai participat şi Grama Vasile,candidat PL la funcţia de consilier municipal.

La final cei prezenţi i-au mulţumit primarului Dorin Chirtoacă pentru realizările sale.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md