Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă, favoritul AIE

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 7 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de primar al municipiului Chişinău, consideră că decizia de a-l retrage pe Victor Bodiu din cursa electorală reprezintă un pas de consolidare a forţelor democratice, care vor învinge la alegerile locale din 5 iunie 2011.

Potrivit lui Dorin Chirtoacă, PL a lansat acum câteva luni un apel de consolidare şi unitate din partea componentelor AIE prin înaintarea unui candidat unic la funcţia de primar al capitalei. “Acum câteva luni am lansat către colegii noştri apelul de a merge împreună în aceste alegeri. Acum constatăm că alegerile încep a fi pregătite consolidat, împreună, de către toţi cei care doresc să meargă înainte. Apelul nostru constant de unitate a Alianţei a fost auzit. Acum nu este timpul să aibă loc confruntări între noi. La această etapă trebuie să reuşim împreună, iar bătălia să fie decisivă în favoarea democraţiei, atât în Chişinău, cât şi în întreaga Moldovă. În acelaşi timp, să nu desconsiderăm adversarul sau să credem că deja am câştigat”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul unui briefing organizat astăzi la sediul PL.

Totodată, Dorin Chirtoacă consideră că lucrurile încep să meargă într-o direcţie sănătoasă, iar drumul Republicii Moldova spre Europa este unul sigur, chiar dacă va fi complicat. “Vom depune eforturi pentru ca toţi cei care gândesc la fel să mergem împreună în cadrul acestei competiţii electorale şi să învingem detaşat. Doar împreună, muncind zi de zi, vom reuşi, spre bucuria locuitorilor Chişinăului şi a republicii. La 5 iunie urmează să asigurăm continuitatea democraţiei la nivelul primarilor şi al consilierilor”.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md