Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă a vorbit despre realizările sale studenţilor de la Universitatea Ion Creangă

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 11 mai 2011

O serie din priorităţile echipei PL, în frunte cu Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, incluse în platforma electorală pentru următorii 4 ani, sunt deja în derulare, iar altele sunt în faza de proiecte şi în scurt timp urmează a fi implementate. Este vorba de:

Acestea sunt câteva dintre priorităţile prezentate de Dorin Chirtoacă, candidat PL la funcţia de primar de Chişinău, în cadrul unei întâlniri cu studenţii şi profesorii de la Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”.

În prezenţa celor 200 de persoane venite la eveniment, Dorin Chirtoacă a trecut în revistă realizările sale. Este vorba de proiectul “Prima Casă”, destinat familiilor cu un venit mediu şi care este în curs de derulare, de modernizarea Staţiei de epurare, care mai bine de 40 de ani a fost lăsată de izbelişte de fosta guvernare, precum şi de amenajarea terenurilor de joacă în curtea blocurilor, respectiv instalarea aparatelor de fitness în parcurile din capitală. De asemenea, au fost mărite salariile angajaţilor din sfera bugetară.

Dorin Chirtoacă a menţionat că toate aceste proiecte şi iniţiative nu s-ar fi realizat dacă nu ar fi beneficiat de susţinerea tinerilor şi intelectualilor, care au conştiinţa civică activă.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md