Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă la FRIŞPA

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 12 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL pentru funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut o întâlnire cu studenţii Facultăţii Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrare (FRIŞPA) din cadrul USM.

În deschidere, prodecanul FRIŞPA Igor Bucătaru a salutat prezenţa printre studenţi a candidatului PL Dorin Chirtoacă, menţionând că susţine candidatura acestuia la funcţia de Primar general al municipiului Chişinău.

Dorin Chirtoacă le-a vorbit studenţilor prezenţi la întâlnire despre realizările sale pe parcursul mandatului de 4 ani şi a prezentat lista de priorităţi incluse în platforma sa electorală.

“Datorită vouă, tinerilor, am reuşit să realizăm un şir de reforme în capitală şi tot voi sunteţi cei care ne veţi oferi sprijinul şi vă veţi aduce contribuţia pentru continuarea acestor proiecte. Împreună vom reuşi să descoperim şi adevărul despre 7 Aprilie. Aveţi toată susţinerea mea în acest sens şi sunt convins că cei implicaţi vor ajunge pe banca acuzaţilor”, a conchis Dorin Chirtoacă.

De asemenea, Primarul general degrevat al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă a mai menţionat că miza acestor alegeri sunt tinerii, cei care optează pentru partidele de orientare democratică, atunci când intră în cabina de vot.

Dorin Chirtoacă a îndemnat tinerii să iasă la vot pe data de 5 iunie, pentru a demonstra încă o dată că reprezintă o forţă în schimbarea spectrului politic şi în realizarea priorităţilor asumate. Candidatul PL la funcţia de Primar General al Municipiului Chişinău a reiterat importanţa implicării masive a tuturor tinerilor în această campanie electorală, astfel încât să se reuşească alegerea primarului de Chişinău din primul tur şi, în felul acesta, să fie scutit bugetul de stat de cheltuieli suplimentare necesare pentru turul doi al alegerilor locale.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md