Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Studenţii de la USM mulţumiţi de activitatea lui Dorin Chirtoacă

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 12 mai 2011

Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă însoţit de Oleg Cernei candidat la funcţia de consilier în CMC, din partea PL, absolvent al USM au avut o întâlnire cu studenţii Universităţii de Stat din Moldova (USM) în incinta Bibliotecii Universitare. Discuţia cu tinerii s-a axat pe datele din raportul de activitatea lui Dorin Chirtoacă în cadrul primăriei în primul său mandat precum şi priorităţile echipei PL pentru următorii 4 ani.

Studenţii s-au arătat mulţumiţi de programele de tineret promovate şi demarate de Dorin Chirtoacă, instalarea internetului wi-fi gratuit în parcurile capitalei, Programul “Prima Casă” precum şi transparenţa asigurată de către PL în CMC.

“Împreună cu voi vom reuşi să câştigăm aceste alegeri detaşat, atât pentru Primărie cât şi pentru Consiliul Municipal pentru a reuşi fără piedici şi discuţii să aprobăm proiecte pentru dezvoltarea capitalei. Una din principalele priorităţi pentru voi tinerii sunt crearea locurilor de muncă şi instalarea internetului wi-fi gratuit în toate liceele din capitală şi în campusurile universitare”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

Oleg Cernei a îndemnat tinerii să voteze pentru Dorin Chirtoacă şi pentru echipa PL în Consiliul Municipal Chişinău pentru a nu mai avea blocaje politice în cadrul şedinţelor operative şi pentru asigurarea continuităţii reformelor demarate.

Dorin Chirtoacă a menţionat că va susţine mereu tinerii cu rezultate deosebite şi va oferi în continuare burse de merit din partea municipalităţii pentru tinerii dotaţi.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md