Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Soluţiile lui Dorin Chirtoacă pentru modernizarea sistemului medical din Chişinău

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 13 mai 2011

“Nu pot spune că totul este rezolvat în sistemul medical din capitală. Însă putem schimba radical lucrurile dacă împreună ne angajăm să promovăm reforme şi să iniţiem programe în acest domeniu. Avem nevoie de susţinerea Dumneavoastră pentru modernizarea sistemului medical din capitală”, a menţionat Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, la întâlnirea cu medicii de la Centrul Clinic Republican “Constructorul”.

Dorin Chirtoacă a prezentat succint realizările Primăriei în domeniul sănătăţii pe durata mandatului său de Primar General şi priorităţile de activitate pentru acest domeniu pentru următorii 4 ani.

Gheorghe Dodu, directorul general al Centrului “Constructorul”, a îndemnat colegii să susţină candidatura lui Dorin Chirtoacă pentru a reveni în funcţia de Primar al capitalei şi a realiza proiectele aflate în derulare, dar şi cele care urmează a fi demarate.

“Trebuie să susţinem această echipă tânără şi profesionistă care a asigurat în aceşti ani transparenţă în procesul decizional şi a susţinut orice proiect din domeniul sănătăţii. Credem în dumneavoastră şi suntem ferm convinşi că vom colabora şi în continuare”, a menţionat Gheorghe Dodu.

La finalul întâlnirii, medicii au mulţumit primarului degrevat Dorin Chirtoacă pentru susţinerea acordată proiectelor din domeniul sănătăţii şi pentru receptivitatea de care a dat dovadă în diferite situaţii legate de sistemul medical.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md