Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: “Veniţi la alegeri, veniţi să votăm!”

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 16 mai 2011

“Veniţi la alegeri, veniţi să votăm!” este îndemnul lui Dorin Chirtoacă adresat elevilor şi profesorilor de la Liceul “Mihai Viteazul” din capitală, cu care a avut astăzi o întâlnire.

Candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău a menţionat că şi în continuare municipalitatea va aloca surse financiare pentru sectorul educaţiei, astfel încât în perioada imediat următoare să fie derulate cu succes mai multe proiecte în acest domeniu.

Elevii prezenţi la întâlnire i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru faptul că în ultimii ani a crescut considerabil nivelul de conectare la wi-fi, iar locuitorii capitalei pot accesa gratuit internetul nu numai în parcuri, ci şi în instituţiile de învăţământ.

Ion Bargan, preşedinte al Clubului Studenţilor Liberali, absolvent şi el al Liceului “Mihai Viteazul”, i-a îndemnat pe toţi tinerii cât şi profesorii să participe la alegerile din 5 iunie, deoarece fiecare dintre noi este o verigă importantă în această societate şi numai împreună vom reuşi. “Vă îndemn să votaţi Dorin Chirtoacă, căci cu el vine schimbarea în bine. El a demonstrat pe parcursul a 4 ani faptul că poate munci pentru binele cetăţenilor şi în continuare nu va dezamăgi locuitorii capitalei”, a menţionat Ion Bargan.

La finalul întâlnirii, elevii Liceului “Mihai Viteazul” i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru programul burse de merit destinat elevilor din municipiul Chişinău şi i-au dorit succes la alegerile din 5 iunie.

La întâlnire au fost prezenţi circa 200 de elevi şi profesori de la Liceul “Mihai Viteazul”.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md