Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: Schimbările în medicină vor continua să vină

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 16 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut astăzi o întâlnire cu medicii şi asistenţii medicali de la Spitalul Clinic Municipal “Sfântul Arhanghel Mihail”.

Discuţia a început cu prezentarea scopurilor şi obiectivelor Primarului degrevat pentru următorii 4 ani. Tinerii specialişti au profitat de ocazie şi au adresat o serie de întrebări lui Dorin Chirtoacă, cele mai frecvente vizând spaţiul locativ şi majorarea salariilor. Totodată, ei au mulţumit pentru proiectul “Prima casă”, care facilitează procurarea unui apartament de către tinerele familii.

Prezentă la întâlnire, Luminiţa Suveică, director interimar al Direcţiei Municipale de sănătate, a menţionat faptul că au fost alocate 3 milioane de lei pentru cumpărarea aparatelor radiografice la spitalele din municipiu, iar în curând personalul medical se va bucura de aparate noi, lucru ce va facilita mult munca atât a medicilor, cât şi a asistentelor medicale. “Schimbările vor continua să vină deoarece nu ne vom opri aici”, a conchis Luminiţa Suveică.

La finalul întâlnirii, Dorin Chirtoacă le-a multumit tuturor pentru interesul deosebit manifestat faţă de programul său electoral şi al echipei PL de candidaţi la funcţia de consilieri municipali şi i-a îndemnat să vină la vot pe 5 iunie, votând echipa Partidului Liberal pentru Consiliul Municipal.

Cei prezenţi i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru tot ceea ce a făcut în 4 ani de activitate în fruntea Primăriei Chişinău şi i-au dorit mult succes, precizând că îl vor susţine şi în continuare.

La întâlnirea de astăzi au fost prezenţi circa 200 de lucrători medicali.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md