Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: Democraţia va triumfa pe 5 iunie 2011

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 17 mai 2011

“Vrem ca democraţia să triumfe la alegerile locale din 5 iunie 2011”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul întâlnirii de astăzi cu angajaţii Fabricii de mobilă “Confort”.

Candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău le-a mulţumit celor prezenţi pentru munca lor de fiecare zi şi pentru mobilierul produs, care le oferă cetăţenilor confort, atât la serviciu, cât şi acasă. Totodată, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe angajaţii Fabricii de mobilă “Confort” să meargă la vot pe 5 iunie 2011, deoarece schimbarea depinde de fiecare dintre noi şi numai împreună vom reuşi.

Cei prezenţi la întâlnire s-au arătat mulţumiţi de activitatea lui Dorin Chirtoacă, de realizările sale înregistrate pe parcursul mandatului de 4 ani şi i-au dorit succes la alegerile din 5 iunie, pentru a continua proiectele începute în capitală.

Pavel Borş, directorul general al Fabricii de mobilă “Confort”, i-a urat mult succes candidatului PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, menţionând că angajaţii instituţiei pe care o conduce vor susţine candidatura lui Dorin Chirtoacă la alegerile locale.

La întâlnirea de astăzi au fost prezenţi circa 600 de angajaţi ai Fabricii de mobilă “Confort”.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md