Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Priorităţile PL pentru tineri

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 18 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al capitalei, a avut astăzi o întâlnire cu studenţii şi profesorii de la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova (ULIM).

Referindu-se la realizările înregistrate pe durata mandatului de Primar General al municipiului Chişinău, cât şi priorităţile fixate pentru anii 2011–2015, Dorin Chirtoacă a menţionat că tinerii trebuie susţinuţi şi promovaţi, deoarece ei sunt viitorul nostru, care cu siguranţă este unul european. Totodată, Primarul degrevat a precizat că anume pentru ei a fost iniţiat programul “Prima Casă”, care le va permite atât studenţilor, cât şi tinerilor specialişti cu un venit mediu să-şi procure o locuinţă.

Amenajarea în continuare a terenurilor de fitness în parcurile din capitală, acordarea burselor de merit pentru elevii şi studenţii cu merite deosebite, conectarea tuturor instituţiilor de învăţământ la internet wi-fi gratuit şi desigur crearea a cât mai multe locuri de muncă sunt doar câteva dintre priorităţile echipei PL pentru tineri, a spus Dorin Chirtoacă.

La finalul întâlnirii, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău a îndemnat tinerii să se mobilizeze la vot pe 5 iunie şi să voteze echipa PL. Dorin Chirtoacă a menţionat că este important ca Primarul General al capitalei să fie ales din primul tur de scrutin, evitând turul doi, astfel, se vor economisi surse financiare considerabile din buget, care, ulterior, ar putea fi investite în diferite proiecte, în beneficiul locuitorilor municipiului Chişinău.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md