Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: La alegeri le vom da o lecţie de democraţie celor din opoziţie

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 18 mai 2011

“Veniţi la alegeri să le dăm o lecţie de democraţie celor din opoziţie. Cale de întoarcere în Primăria Chişinău pentru ei nu mai este.Veniţi să votăm democraţia la 5 iunie!”. Este îndemnul lansat de Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, la întâlnirea cu profesorii şi studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Moldova.

Prezent la eveniment, Teodor Cîrnaţ, doctor conferenţiar universitar, candidat PL la funcţia de consilier municipal, i-a mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru toate reformele pe care le-a realizat în decursul mandatului de primar general şi a menţionat că atât el, cât şi studenţii sunt mândri de un aşa primar.

Dorin Chirtoacă a răspuns la întrebările studenţilor despre programul “Prima Casă” şi a menţionat că va face tot posibilul ca pe parcursul următorului mandat de primar general să creeze cât mai multe locuri de muncă pentru tinerii specialişti, ca ei eventual să-şi poată procura o locuinţă. Studenţii, la rândul lor, i-au mulţumit pentru troleibuzele noi, cumpărate recent, care deja circulă în capitală.

Dorin Chirtoacă a rămas impresionat de primirea călduroasă de care a avut parte în rândul studenţilor şi profesorilor de la USM .

“Vom găsi soluţii — vom continua să luptăm pentru dreptate”, a precizat în încheierea întâlnirii candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău Dorin Chirtoacă.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md