Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă răspunde la întrebările locuitorilor Capitalei

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 19 mai 2011

Dorin Chirtoacă s-a întâlnit în după amiază zilei de ieri cu medicii, profesorii şi liceenii din sectorul Botanica. Timp de două ore aceştia au purtat o discuţie sinceră despre problemele capitalei şi soluţiile identificate de echipa PL de consilieri municipali.

Candidatul PL la funcţia de Primar General a răspuns la numeroasele întrebări adresate de cei prezenţi la întâlnire. Una dintre ele viza strada Munceşti, care necesită reabilitare urgentă. Primarul degrevat a menţionat că această şosea urmează a fi reparată în regim prioritar.

“Despre strada Munceşti am vorbit de nenumărate ori. Aceasta face parte din programul de reparaţie a celor 36 de drumuri din capitală. Dacă nu am reuşit până acum, aceasta nu înseamnă că rămâne de izbelişte. Problema constă în faptul că ea necesită întâi un tratament specific, după care vor fi instalate reţele de canalizare, deoarece anume în acea zonă se scurge apa din sectorul Botanica”, a răspuns Dorin Chirtoacă.

“Nu putem risca să investim bani, doar ca să vă bucurăm pe voi, locuitorii Capitalei, cu o stradă nouă. Vom rezolva întâi problema canalizării şi abia după aceea vor începe lucrările”, a mai adăugat Primarul degerevat.

În acelaşi context, candidatul PL a vorbit celor prezenţi despre rezultatele înregistrate de Primărie în primul mandat al lui Dorin Chirtoacă, recunoscând că o parte din priorităţile propuse au fost doar iniţiate în acest mandat, dar urmează fi continuate în noul său mandat.

La finalul întâlnirii, Dorin Chirtoacă a îndemnat alegătorii să participe masiv la alegeri şi să opteze pentru unul dintre partidele din componenţa AIE. “În condiţiile în care electoratul comuniştilor este foarte organizat şi nu se bazează pe faptul că vecinul vă vota în locul său, noi trebuie să convingem cunoscuţii, prietenii şi vecinii să iasă la vot pe 5 iunie pentru a menţine schimbarea care a început în 2007 în capitală”, a îndemnat Dorin Chirtoacă.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md