Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă aplaudat minute în şir de către cetăţeni

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 19 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, a fost întâmpinat cu mare fast de comercianţii şi cumpărătorii de la Piaţa Centrală din capitală.

Dorin Chirtoacă a vorbit despre proiectele realizate în decursul celor patru ani de mandat şi despre priorităţile echipei PL pentru următoarea perioadă. “Dezvoltarea economiei şi atragerea investiţiilor străine în capitală va permite crearea a noi locuri de muncă. Nimic nu este imposibil. Dacă am reuşit să achităm datoriile instituţiilor care se aflau în prag de faliment, vom reuşi împreună mult mai multe, acum când situaţia din capitală a revenit la normal”, a menţionat candidatul PL.

Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe cei prezenţi să voteze candidaţii Partidului Liberal la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău, pentru că o majoritate liberală va asigura stabilitatea în CMC şi va permite continuarea reformelor începute.

Candidatul PL a fost aplaudat minute în şir de cei prezenţi la întâlnire. “Nu m-am aşteptat la o asemenea primire, mă bucur că am reuşit să destindem atmosfera în prag de alegeri”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

La final, interpretul Anatol Dumitraş a susţinut un concert pentru oamenii din Piaţa Centrală, care au încins o horă împreună cu Dorin Chirtoacă.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md