Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Proiectele de modernizare a Chişinăului, discutate cu cetăţenii

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 20 mai 2011

“Avem nevoie de un Consiliu municipal destoinic, care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu primarul. Numai astfel vom putea înregistra permanent rezultate frumoase. Avem nevoie de votul dumneavoastră pentru ca democraţia să câştige la alegerile din 5 iunie”. Acesta a fost mesajul transmis de candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă cu medicii şi asistenţii medicali de la Institutul Oncologic şi Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă din Chişinău.

Discuţia a început cu prezentarea scopurilor şi obiectivelor lui Dorin Chirtoacă pentru următorii patru ani. Dorin Chirtoacă şi-a notat sugestiile şi doleanţele lucrătorilor medicali, menţionând că va face tot posibilul pentru ca acestea să fie realizate treptat, în perioada următoare. “Ne bucură faptul că am achitat datoriile istorice ale municipalităţii, acum va fi mai uşor să realizăm obiectivele propuse”, a mai precizat Dorin Chirtoacă.

Directorul Institutului Oncologic Victor Cernat i-a mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru eforturile sale de modernizare a Capitalei, pentru realizările înregistrate şi i-a îndemnat pe cei prezenţi la întâlnire să participle activ la alegerile din 5 iunie şi să-şi exprime votul corect şi cinstit.

Gheorghe Ciobanu, directorul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă, a spus că omul, prin natura sa, se naşte liberal. “Sunt convins că partidul are mulţi adepţi, dar mizăm şi pe libertatea de expresie şi gândire a tuturor locuitorilor municipiului Chişinău. Sunt sigur că forţele democratice vor câştiga alegerile pe 5 iunie”, a conchis Gheorghe Ciobanu.

Cei prezenţi i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru tot ceea ce a făcut în 4 ani de activitate în fruntea Primăriei Chişinău şi i-au dorit mult succes, precizând că îl vor susţine şi în continuare.

La cele două întâlniri de astăzi au fost prezenţi circa 400 de lucrători medicali.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md