Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă i-a felicitat pe elevii dotaţi

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 20 mai 2011

Dorin Chirtoacă a participat astăzi la ceremonia de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură din sectorul Râşcani al capitalei. Evenimentul s-a desfăşurat la Pretura Râşcani şi este la cea de a doua ediţie. La ceremonie a fost prezent şi pretorul sectorului Râşcani, Mihai Cârlig.

În mesajul de felicitare adresat elevilor dotaţi, care au înregistrat performanţe în diverse domenii, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat să-şi păstreze şi în continuare poziţia de lideri, să persevereze în învăţătură şi să acorde mai multă importanţă activităţilor extracurriculare.

“Să nu fiţi nepăsători faţă de darul pe care îl aveţi, fiţi mai îngăduitori şi susţineţi-vă în continuare poziţia de lideri. Fiţi atenţi la deciziile pe care le luaţi şi nu pierdeţi timpul, căci el este de nepreţuit”, a precizat Primarul degrevat.

Dorin Chirtoacă a menţionat că tinerii trebuie susţinuţi şi promovaţi, deoarece ei sunt catalizatorii reformelor, care vor asigura Republicii Moldova un viitor european.

Candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău a prezentat realizările în domeniul implementării politicilor de tineret pe parcursul celor 4 ani de mandat, menţionând că tinerii rămân prioritatea Partidului Liberal. În context, Dorin Chirtoacă s-a referit la posibilitatea de a accesa internet gratuit wi-fi în parcurile din capitală şi în instituţiile de învăţământ. De asemenea, este vorba de amenajarea terenurilor de sport şi fitness în parcurile din Chişinău, fapt ce reprezintă o premieră absolută, astfel de terenuri nu au fost până acum în capitală, iar proiecte similare urmează a fi implementate în toate sectoarele din capitală.

La finalul ceremoniei de premiere, conform tradiţiei, elevii au făcut o poză de grup cu Dorin Chirtoacă şi i-au dorit mult succes la alegerile din 5 iunie.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md