Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Comuna Băcioi: “Eu votez primarul şi echipa PL”

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 22 mai 2011

Dorin Chirtoacă şi Vitalie Şalaru, candidatul PL la funcţia de primar, şi-au prezentat platforma electorală şi priorităţile asumate în faţa locuitorilor comunei Băcioi. Susţinătorii lui Vitalie Şalaru, echipaţi în tricouri şi chipiuri cu inscripţia “Eu votez primarul şi echipa PL”, i-au urat succes în campania electorală şi victorie la alegerile din 5 iunie.

Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe cei prezenţi să voteze echipa PL pentru a asigura continuitate în proiectele iniţiate de modernizare a localităţii. Primarul degrevat s-a referit la faptul că în 2009 a fost reparată grădiniţa de copii din localitate, acoperişul şi staţia de termoficare a Liceului “Grigore Vieru”. De asemenea, în perioada mandatului său de Primar General, a fost asigurată conectarea la conducta de gaze a grădiniţei, şcolii din comuna Băcioi, precum şi a gimnaziului din satul Brăila.

Referitor la proiectele aflate în derulare pe parcursul acestui an, Dorin Chirtoacă a menţionat construcţia fântânii arteziene, reabilitarea Staţiei de epurare şi continuarea acelor tuturor programelor care vor avea drept finalitate condiţii de trai şi muncă în suburbii similare celor din capitală.

Potrivit lui Vitalie Şalaru, candidatul PL la funcţia de primar al comunei Băcioi, obiectivul principal al mandatului său va fi renaşterea localităţii, creşterea nivelului de trai, îmbunătăţirea vieţii sub toate aspectele. Acest obiectiv poate fi realizat împreună cu echipa PL, pentru a fi realizată schimbarea până la capăt în toate localităţile din Republica Moldova, a mai spus Vitalie Şalaru.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md