Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Priorităţile pentru comuna Sângera

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 22 mai 2011

“Datoria civică a fiecărui cetăţean este de a alege conştient viitorul ţării. Activez de mult în această localitate, nu de o zi şi nu de două. Îi cunosc pe locuitorii comunei Sângera foarte bine şi am certitudinea că la 5 iunie vom vota democraţia şi vom câştiga”. Astfel şi-a început discursul, Mihai Lari, candidat PL la funcţia de primar, în cadrul unei întâlniri cu locuitorii comunei Sângera.

Dorin Chirtoacă, prezent şi el la întâlnire, le-a mulţumit localnicilor pentru susţinerea acordată în decursul primului său mandat. Primarul degrevat a trecut în revistă realizările înregistrate în comuna Sângera în vederea modernizării acestei localităţi. Este vorba de conectarea grădiniţei de copii la conducta de gaze naturale, reparaţia şcolii, construcţia sistemului de canalizare, întreţinerea şi reparaţia drumurilor, alocarea compensaţiilor la agentul termic, majorarea raţiei alimentare pentru copiii din şcoli.

Candidatul PL la funcţia de primar al municipiului Chişinău a prezentat obiectivele echipei PL pentru următorii patru ani de mandat. Până la finele anului 2011 este planificată construcţia apeductului în satul Revaca, schimbarea geamurilor şi uşilor la şcoala din satul Dobrogea, extinderea reţelelor de iluminat public din comuna Sângera, reparaţia capitală a centrului de sănătate, precum şi amenajarea cimitirului din localitate.

Cei prezenţi au adresat o serie de întrebări atât candidatului PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, cât şi lui Mihai Larii, candidat PL la funcţia de primar al comunei Sângera. Localnicii le-au mulţumit candidaţilor pentru receptivitate şi le-au urat mult succes la alegerile din 5 iunie.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md