Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: Nu putem vorbi despre schimbare dacă nu susţinem tânăra generaţie

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 23 mai 2011

“Aceste alegeri sunt decisive pentru comunişti, trebuie să ieşim masiv la vot pe 5 iunie pentru a trimite acest partid la pensie”. Acesta a fost îndemnul lui Dorin Chirtoacă lansat în cadrul unei întâlniri cu studenţii Universităţii Agrare din Chişinău.

Dorin Chirtoacă a precizat că echipa PL a promovat şi va promova în continuare tinerii. “Nu putem vorbi despre schimbare dacă nu susţinem tânăra generaţie care are sute de idei noi ce trebuie implementate. De aceea vă invit să vă implicaţi activ în campania electorală pentru a iniţia în continuare programe pentru voi şi a le şi implementa”.

În acest sens, Dorin Chirtoacă a vorbit despre sistemul de internet gratuit Wi-Fi în parcurile din capitală, idee care a venit din partea unui tânăr, iar primăria a găsit parteneri şi a implementat în viaţă acest proiect.

“Păcat că mandatul la primărie este doar pe 4 ani, în acest răstimp nu reuşeşti să realizezi prea multe, având în vedere situaţia de criză din capitală de acum 3 ani, când am luat primăria în datorii de milioane de lei. Dar acest fapt m-a determinat să o iau de la început şi să lichidăm orice datorie pentru a da start unui program de anvergură pentru dezvoltarea capitalei.

La final, cei prezenţi la întâlnire au precizat că vor susţine candidatul şi echipa PL, aşa cum au făcut-o în 2005, în 2007 şi până în prezent.

”Sunteţi un primar tânăr, avem încredere în continuare în dumneavoastră iar pentru a duce mai departe ceea ce aţi început vă vom susţine la alegerile din această vară. A conchis Vasile Vrâncean, rectorul universităţii.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md