Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă, aşteptat la Coloniţa

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 23 mai 2011

Dorin Chirtoacă a avut o întâlnire cu locuitorii satului său de baştină, Coloniţa, fiind întâmpinat călduros de cetăţenii veniţi la eveniment.

În debutul întâlnirii, Primarul degrevat a prezentat realizările sale în cei patru ani de activitate şi a punctat priorităţile pentru următorii patru ani.

“În patru ani, suburbiile au evoluat cum nu au evoluat timp de un deceniu, dar au mai rămas multe de făcut. Trebuie să muncim împreună, cot la cot, pentru a realiza schimbarea mult aşteptată, care ne va aduce condiţii decente de trai şi oportunităţi egale pentru toţi”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

Ulterior, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău s-a referit la realizările înregistrate în satul Coloniţa: şcoala din sat şi centrul de sănătate au fost reparate capital, bazinul de la Liceul “Gheorghe Ghimpu” a fost reparat, sectorul nr.1 din satul Coloniţa a fost gazificat, pe teritoriul Grădiniţei de copii nr. 24 a fost amenajat un teren de joacă.

Maria Iarmenco, candidatul PL la funcţia de primar al satului Coloniţa, a remarcat că toate aceste realizări au fost înregistrate cu sprijinul şi ajutorul Primăriei Chişinău . “Am venit cu tema pentru acasă bine pregătită, ne putem mândri cu proiectele realizate, trebuie să continuăm schimbarea pe care am început-o în 2007”, a spus Maria Iarmenco.

Prezent la întâlnire, Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu i-a urat succes Mariei Iarmenco şi echipei de consilieri din partea PL din comuna Coloniţa.

“Haideţi să ne unim forţele şi să construim împreună viitorul pentru copii noştri. Să menţinem Alianţa şi să optăm, în orice situaţie, pentru democraţie. Pe 5 iunie vă îndemn să votaţi echipa PL. E important să fii om printre oameni, căci noi rămânem aceeaşi săteni”, a fost îndemnul adresat de Mihai Ghimpu consătenilor săi din comuna Coloniţa.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md