Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Realizările lui Dorin Chirtoacă, resimţite de toţi locuitorii Capitalei

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 24 mai 2011

Dorin Chirtoacă a avut o întâlnire cu medicii din sectorul Buiucani al capitalei. În cadrul acesteia au fost prezentate priorităţile echipei PL pentru municipiul Chişinău şi proiectele candidaţilor PL pentru modernizarea capitalei.

Medicii au profitat de ocazie şi au adresat o serie de întrebări candidatului PL la funcţia de Primar General, cele mai frecvente fiind majorarea salariilor angajaţilor din sfera bugetară, precum şi solicitarea de a fi amenajate parcări în preajma spitalelor din sectorul Buiucani. Dorin Chirtoacă a menţionat faptul că au fost alocate circa 3 milioane de lei pentru dotarea spitalelor din municipiu cu aparate radiografice noi, acest lucru fiind în beneficiul pacienţilor, precum şi a cadrelor medicale, pentru că le va facilita munca. Totodată, Dorin Chirtoacă a vorbit cu mândrie despre faptul că anul acesta, la Spitalul pentru Copii “Valentin Ignatenco”, a fost deschisă cea mai modernă secţie de medicină de urgenţă din Republica Moldova, după 20 de ani de condiţii dezastruoase de activitate pentru medicii din spitalul respectiv.

Dorin Chirtoacă s-a referit şi la realizările sale, înregistrate în cei 4 ani de mandat, pe care le-au resimţit toţi locuitorii capitalei. Între acestea se regăsesc procurarea a 102 troleibuze la standarde europene, demararea proiectului “Prima Casă”, rezolvarea, după 42 de ani, a problemei mirosului neplăcut, provenit de la Staţia de epurare a apelor uzate, reconstrucţia Lacului “Valea Morilor”, amenajarea terenurilor de sport în campusurile universitare şi a terenurilor de fitness în parcurile din municipiu, construirea a 10 terenuri de minifotbal şi a peste 100 de locuri de joacă pentru copii.

La finalul întâlnirii, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe cei prezenţi să vină la vot pe 5 iunie, să-şi convingă prietenii, rudele şi colegii să participe la votare şi să aleagă echipa Partidului Liberal pentru Consiliul Municipal.

Cei prezenţi i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru activităţile realizate în decursul a 4 ani de mandat şi i-au dorit mult succes şi victorie la alegeri.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md