Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: Mă mândresc cu încrederea acordată de cadrele didactice

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 24 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut o întâlnire cu elevii şi profesorii Liceului Teoretic Român-Francez “Gheorghe Asachi” din capitală.

“Învăţătorul a fost neglijat şi chiar desconsiderat grav în ultimul deceniu, pentru că el nu a fost alegătorul celor care s-au aflat la guvernare. Eu personal mă mândresc cu încrederea pe care mi-au acordat-o cadrele didactice şi mă închin în faţa scumpilor noştri învăţători”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

Ulterior, Primarul degrevat a prezentat realizările sale, înregistrate în cei 4 ani de mandat , insistând, în special, asupra proiectelor pentru tineret — asigurarea tinerilor cu locuinţe în cadrul Proiectului “Prima Casă”, conectarea instituţiilor de învăţământ din capitală la internet gratuit wi-fi, acces internet gratuit în parcurile din municipiu, amenajarea terenurilor de sport în campusurile universitare şi a terenurilor de fitness în parcurile din Chişinău, procurarea a 102 troleibuze care corespund standardelor europene.

Dorin Chirtoacă a menţionat că şi în continuare municipalitatea va aloca surse financiare pentru sectorul educaţiei, în vederea implementării a cât mai multe proiecte în acest domeniu.

Elevii Liceului Teoretic Român — Francez i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru proiectele de tineret, în special, programul de burse de merit destinat elevilor dotaţi din municipiul Chişinău, accesul gratuit la internet wi-fi în parcuri şi în instituţiile de învăţământ.

La finalul întâlnirii cei prezenţi i-au dorit victorie la alegerile din 5 iunie, pentru a continua reformele de modernizare a capitalei.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md