Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă a asigurat rentabilitatea S.A. Termocom

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 25 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău a avut o întâlnire cu angajaţii S.A. Termocom. Cei prezenţi au remarcat profesionalismul şi implicarea activă în problemele municipiului a lui Dorin Chirtoacă, remarcând că datorită lui au fost achitate datoriile care au atins sume de milioane de lei, care până la venirea sa în funcţie, nimeni nu s-a încumetat să le lichideze.

“Mai multă lume comentează pe seamă Termocomului, dar eu i-aş întreba ce s-ar întâmpla dacă nu am avea această întreprindere, mai ales pe timp de iarnă? Nu voi permite nimănui ca Termocom să treacă în proprietatea statului şi să devină o marionetă în mâinile cuiva, indiferent cine s-ar afla la guvernare. Aceasta trebuie să rămână în gestiunea primăriei, deoarece avem de implementat reforme şi acestea nu trebuie să se lase aşteptate”, a subliniat Dorin Chirtoacă în discursul său.

Mihai Cernei, directorul General al S.A Termocom a apreciat activitatea municipalităţii sub conducerea lui Dorin Chirtoacă, menţionând că acesta trebuie susţinut şi în continuare. “Este tânăr, onest, corect şi a demonstrat că în situaţii de criză se poate realiza foarte multe”.

“După achitarea acestor datorii, numărul rau-platnicilor s-a micşorat , numărul chişinăuienilor care achită facturile către Termocom practic s-a dublat. Acest fapt demonstrează că oamenii au realizat că acest serviciu este necesar şi trebuie menţinut, pentru a nu reveni în pragul falimentului”, a precizat Oleg Cernei prezent şi el la întâlnire.

La finalul discursului său, Dorin Chirtoacă a remarcat că după mulţi ani S.A Termocom a devenit o întreprindere rentabilă, însă reformele trebuie continuate pentru a asigura cetăţenilor servicii calitative, la standarte europene.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md