Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

CSL a lansat campania “Studenţii votează Dorin Chirtoacă”

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 25 mai 2011

Clubul Studenţilor Liberali a lansat în instituţiile de învăţământ superior din municipiul Chişinău campania “Studenţii votează Dorin Chirtoacă”.

Studenţii liberali merg din uşă în uşă în căminele studenţeşti pentru a afla din prima sursă care sunt doleanţele lor, pentru a sincroniza agenda tinerilor cu agenda viitorului primar. La corturile instalate în preajma blocurilor de studii, tinerii se pot informa despre realizările şi obiectivele lui Dorin Chirtoacă şi a echipei PL.

În cadrul întâlnirilor cu studenţii au fost identificate problemele stringente cu care se confruntă, pentru a fi incluse în planul de guvernare pentru următorii patru ani şi ulterior a fi soluţionate.

Ion Bargan, liderul Clubului Studenţilor Liberali apreciază faptul că studenţii continuă să-şi exprime cu fermitate susţinerea pentru Dorin Chirtoacă.

“Am ajuns la concluzia că studenţii îl susţin masiv pe Dorin Chirtoacă, el a fost şi a rămas exponentul tinerei generaţii de politicieni, capabil să îmbunătăţească situaţia tinerilor, precum şi a întregii societăţi printr-o administrare competentă, corectă şi dinamică”.

Printre realizările lui Dorin Chirtoacă în fruntea Chişinăului, studenţii apreciază cel mai mult lansarea programului de locuinţe “Prima Casă”, procurarea a 102 troleibuze noi şi extinderea accesului de internet Wi-Fi în mai multe parcuri din Chişinău.

În cadrul campaniei activează circa 170 de studenţi liberali de la Universitatea de Stat din Moldova (USM), Universitatea Tehnică din Moldova (UTM), Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM), Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie (USMF), Universitatea de Stat din Tiraspol (UST), Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” (UPSIC), Universitatea Liberă Internaţională din Moldova (ULIM), Institutul de Relaţii Internaţionale din Moldova (IRIM), Institutul Internaţional de Management “IMI-NOVA”, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice (AMTAP), Universitatea de Studii Europene din Moldova (USEM).

Tinerii liberali au comunicat cu peste 10 mii de studenţi din cămine şi circa 25 mii de studenţi la corturile din faţa blocurilor de studii. Campania “Studenţii votează Dorin Chirtoacă” va continua până pe 3 iunie 2011.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md