Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă — politicianul care a realizat ceea ce a promis

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 26 mai 2011

Programul de reabilitare şi renovare a căminelor muncitoreşti a fost lansat ieri de către Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, împreună cu echipa de consilieri municipali. Startul acţiunii a fost dat printr-un meci de fotbal, disputat între echipa PL şi cea a locatarilor din strada Doina şi Ion Aldea-Teodorovici, pe stadionul de minifotbal din apropiere.

La iniţiativa echipei PL, stadionul din respectivul cartier a fost renovat. “Am venit să inaugurăm acest stadion împreună cu echipa PL. Am reuşit să renovăm porţiunea de stadion destinată pentru jocul de baschet şi totodată au fost instalate alte porţi pentru terenul de fotbal. Toate acestea nu ar fi fost realizate dacă nu am fi avut susţinerea voastră. Tot ceea ce vedeţi aici, precum şi locul de joacă amplasat vizavi, se datorează vouă”, a precizat Dorin Chirtoacă, adresându-se locatarilor.

După meciul de fotbal, jucat în două reprize, câte 15 minute fiecare, Dorin Chirtoacă şi-a prezentat priorităţile pentru următorul mandat. Candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău i-a îndemnat pe cei prezenţi să se alăture echipei Partidului Liberal pentru a continua împreună reformele promovate în Consiliul municipal Chişinău.

“Dacă am reuşit să aducem pe feţele copiilor zâmbetul atunci când vin pe terenurile de joacă, iar pentru tineri am construit un teren de fotbal pentru a promova un mod sănătos de viaţă, atunci cu siguranţă vom investi şi în blocurile de locuit, astfel încât toată lumea să fie mulţumită”, a adăugat Dorin Chirtoacă.

Locatarii veniţi la întâlnire au apreciat rezultatele obţinute de municipalitate în perioada mandatului lui Dorin Chirtoacă şi au menţionat că îl vor susţine şi în aceste alegeri, deoarece este primul politician care a realizat ceea ce a promis. Totodată, ei au precizat că aşteaptă să fie implementat cât mai curând proiectul de termoizolare a blocurilor de locuit.

La finalul întâlnirii, circa 500 de locatari din strada Doina şi Ion Aldea-Teodorovici au asistat la un concert susţinut de interpreţii Victoria Lungu şi Igor Rusu.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md