Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: Nu promit marea şi sarea. Rezultatele înregistrate vorbesc de la sine

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 27 mai 2011

Candidatul PL la funcţia de Primar General Dorin Chirtoacă a avut o întâlnire cu medicii de la Centrul Naţional pentru Sănătate Publică, cu care a discutat despre rezultatele înregistrate în primul mandat şi a prezentat lista de priorităţi cu referire la infrastructură, dezvoltarea economică, dezvoltarea suburbiilor, sfera socială şi fondul locativ din municipiul Chişinău.

“Toate aceste rezultate nu ar fi fost înregistrate dacă nu am fi avut susţinerea consilierilor democraţi în cadrul Consiliului municipal”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă îşi propune pentru următorii 4 ani, împreună cu echipa PL, să continue reformele demarate şi să implementeze un şir de proiecte pentru crearea locurilor de muncă, în acest sens, fiind planificată deschiderea unui Parc tehnologic în sectorul Ciocana, precum şi implementarea unui program de asamblare a troleibuzelor la Chişinău.

Candidatul PL a precizat că nu vrea să facă promisiuni electorale la acest subiect, aşa cum fac alţi contracandidaţi, neavând elaborat nici măcar un proiect care să susţină cele spuse de ei. “Nu vreau să mă aventurez şi să promit marea şi sarea, dar rezultatele enunţate mai sus vorbesc de la sine”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

La finalul întâlnirii, cadrele medicale au apreciat iniţiativele municipalităţii, precum şi eforturile depuse pentru dezvoltarea sistemului medical din capitală. Ulterior, cei prezenţi au adresat întrebări candidatului PL la funcţia de Primar General.

“Faptele acestui tânăr vorbesc de la sine. Trebuie să îl susţinem şi în continuare pentru a menţine schimbarea spre bine. Chişinăul merge pe drumul cel bun, iar ceea ce a spus Dorin Chirtoacă astăzi confirmă acest fapt”, a spus Ion Băhnărel, directorul Centrul Naţional pentru Sănătate Publică.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md